lørdag 16. mai 2009

San Diego

Tjohei! Vi har talt taxisjåfører og tvilere midt imot og nyter livet på San Diegos skyggeside.  Vi er jo bare i detta området på natta, på dagen har vi vært litt rundt omkring. I går gikk vi mye rundt i byen, mens vi på kvelden plei plukka opp av tremenningen til Kjensjord som tok oss med til en populær fisketacorestaurant. Der hadde vi både reke og haitaco, noe som smakte fortreffelig! Et "par" Coronas blei det selvfølgelig også, det hører med på ferie. I dag sjekka vi ut pacific beach. Har bare vært etparogtjue grader i dag, så blei ikke bading, men vi fikk kasta en del amerikansk fotball. Moro når man endelig begynner å få til noen gode kast innimellom. Ola fikk skikkelig teken på det! I kveld stakk vi på San Diego Padres baseballkamp. Stadionen var veldig fin,  og ganske stor. Kapasitet på 42 000, mens det i dag var ca 27 000 der.Billetten kosta usle $12, og det med 1 pølse og 1 stor brus inkludert! Kampen var jevn lenge, men Padres vant til slutt 5-3 over Reds etter 2t og 45min spilt. Baseball er ikke verdens mest spennende sport, men er da moro å ha vært på kamp. I morra er det utsjekking kl 11, så stikker vi å henter leiebilen. SÅ! Så er det VEEEEGAAAS! Det er ca 5 timers kjøring herfra, så det tar vi mer enn mindre i et jafs. Kjensjord har booka rom på Excalibur Hotel, og vi regner med at det blir 2 netter der.  Well, thats all for now folks.  
-Vebjørn-

2 kommentarer:

  1. Fint å høre at alt går bra! Hotellet i Las Vegas ser ut som den eventyrverden, ikke drøm dere helt bort:),(Fikk dere med dere den store bikini paraden i Las Vegas?)
    Ha fortsatt en fin ferie, og kjør forsiktig.
    mamma Anette

    SvarSlett
  2. Hei mamma Anette. Vi fikk nok ikke med oss den paraden, Det var synd... Skulle gjerne sett den. Vi hadde det uansett veldig morsomt i Las Vegas. Nå har vi kommet oss på et nytt hotell, men vi skriver mer om det etterpå =)

    SvarSlett