tirsdag 20. januar 2009

Posemannen

I dag fant vi endelig ut hvem som va posemannen i leiligheten. 5 av oss har siden vi flyttet inn lurt på hvem som har kastet handleposene inn under vasken. Anders Kjensjord var den eneste av oss 6 som ikke visste at vi hadde et eget poseskap og han hadde også lurt på hvorfor vi hadde så få handleposer. Nå begynner rutinene å komme på stell... - Erlend

3 kommentarer:

  1. kæm e d derimot som e "pose"mannen (som i det engelske ordet pose (uttale påwwws) altså posere????
    kæm e linselusa???
    e forresten ikke overraska over at anders tru han kan smette plastposan inn overalt kor han finn et ledig rom...bra at du lære han å varra ryddig erlend:-)
    anders e generelt en jævel t å smette ting inn der d e meir og mindre mulig;-)
    uff, næi...æææsj, no må æ slutt!!!!
    birgit

    SvarSlett
  2. Kreeeeemt... Dette er et høyst offisiel side og slike kommentarer egner seg ikke for allemans ører...:-) Dessuten var det like lett å kaste de posene inn under vasken som...*sensurert*

    Posemannen

    SvarSlett
  3. Hei gutter! :)

    Godt å se dere er vel installert i storbyen! Ikke lenge før vi kommer og sjekker forholdene nå! En drøy mnd! Da regner jeg med opplegget er klart! Bord bestilt på byens beste utesteder og restauranter!

    Kudos til dere, for å få leiligheten opp å gå så fort! I forhold til oss, som var innom 3 leiligheter, og brukte 1 mnd før vi kom inn i den siste!

    Vel vel.. Jeg får vel ta siste innspurt her på jobben, før det bærer hjemover!

    Kos dere videre!


    Simen
    - Dere alles far... -


    (Bortsett fra Birgitts'... Selv jeg klarer ikke å avle opp noen som er så ufine i munnen... Men hun har jo selvsagt helt rett. Erfaring jeg har fått etter noen år med Anders på naborommet...)

    SvarSlett