onsdag 29. april 2009

2 uker igjen

Nå begynner vi for alvor å nærme oss slutten på semesteret så snart er vi ikke exchange students mer. De siste dagene har det vært kanonvær her i det store eple med temperaturer opp mot 34 grader i skyggen. Varmerekordene fra rundt 1940 ble knust på søndag med 10 Fahrenheit. For oss skolegutter så passet ikke værvarselet helt. Mandag satt vi alle inne og jobbet med skole mens solen skinte for alvor på utsiden. Hadde det vært mulig å se på dataskjærmene i kraftig sollys hadde vi LETT oppholdt oss andre steder! Vi måtte derfor jobbe inne mens jentebesøket var ute på stranden, på handletur og lå og solte seg andre steder på Manhattan. Vi har besøk av søstra til Ola og ei venninne av henne for tiden i tillegg til kjæresten til Håvard. 
Det er som sagt ikke lenge igjen av skoleåret og det betyr kortere tid til 5 av oss gutta skal på ferie til vestkysten. Håvard og Ola Gustav har eksamen i dag, en home exam, to framføringer før de kan takke for seg. I tillegg har de en innlevering til midten av juni i System Thinking. Vi andre 4 har framføring i dag i tillegg til 2 innleveringer, en framføring, en finl exam og en home exam før vi kan, om litt under 2 uker, takke Stevens for oppholdet.  
Ellers har vi det bra og kjører Air Condition for alle pengene (bokstavelig talt mtp 3 dobbel strømpris!)
- Erlend

2 kommentarer:

  1. Lykke til på de siste skoledagene dere har igjen, og masse god tur til dere som skal på ferie på vest-kysten!! Jeg gleder meg til å få bror hjem igjen!!! ;)

    SvarSlett
  2. Hei! Ja da nærmer det seg avslutningsfesten i den store byen :) Gleder oss masse til du, Vebjørn kommer hjem. Skal ha besøk av Nicole i dag, det blir hyggelig.
    Da ble det over 700 som har vært innom bloggen deres, blir det noen premier til vi som tippet riktig? :)

    SvarSlett