tirsdag 21. april 2009

Siste uka

God kveld!
For å unngå innlegg like lange som "ubrukelig ting i USA lista" så tenkte jeg at jeg skulle prøve å oppdatere litt oftere framover. Siste dagene med damene blei tilbragt mye ute. Hadde knallvær og over 20 grader, da er det uaktuelt å sitte inne i leiligheten. Var en tur ut til Liberty Island og Ellis Island samt nok en tur langs Battery Park. Yrende folkeliv når det er så fint vær! Jeg og Nicky rakk også en tur på Broadwayteater for å se Phantom of the Opera, noe som anbefales til alle med et snev av kulturell interesse, altså ikke deg OG... Plutselig var det Lørdag, og ladiesene måtte ta turen tilbake til Norge. Siden velkomsten var i dårligste laget blei vi med opp til flyplassen for å ta en ordentlig avskjed, romantisk plassert ved sikkerthetskontrollen. Vi gutta strevde litt med å få tak i taxi tilbake til tog-stasjonen, ingen av sjåførene ville ha oss med.. Når vi endelig kom oss til riktig etasje gikk det litt bedre. Det har seg slik at det er ulovlig for NY-taxier og plukke opp folk i NJ og motsatt, så når vi kom oss dit det var NJ taxier så gikk det fint. Før vi tok pathen tilbake til Manhattan stakk vi såvidt ovom noen smågater i Newark (byen) for å kikke. Var veldig fint vær denne dagen også (gikk i shorts faktisk) så vi bestemte oss for å sette oss på den første plassen med uteservering for å nyte en kald pils. Trur vi fant det mest fancy stedet i området fordi det kjørte lekre biler og motorsykler sakte forbi og studerte folk som satt der hele tida. Fine biler kom, og fine biler dro. Artig sted! Etter helga har det vært drittvær igjen med temperaturer ned mot -2 når man tar med chillfactor, noe NewYorkere gjør hele tida. Vi var forresten også oppe i Empire State Building en kveld, det var artig å se alle lysa! I går regna og blåste noe forferdelig, noe en Skrikende Ekholdt og vrengt paraply kan skrive under på. I dag er litt varmere, men har vært regn og torden. På skola er det mye å gjøre for tida. Skulle egentlig ha 3 innlevering fordelt på 3 uker, men pga surrete lærere har det plutselig blitt 3 innleveringer til neste uke. Great! eeeh. noooooot! På søndag var vi forresten på New York Autoshow for å sniktitte på mange nye bilmodeller, det var moro. Jeg og Ola fikk også prøvekjørt og testa city safetysystemet i nye Volvo XC60 sammen med ei hyggelig svensk dame, men mest glade blei vi for Daimsjokoladen vi fikk etterpå! mmm! Nei, nå ere kvelden! På gjenhør -Vebjørn-

6 kommentarer:

  1. Så flink du er til å skrive blogg Vebjørn!
    Til alle: Phantom of the Opera var kjempe bra! Anbefales! :D

    SvarSlett
  2. Oooh! Takk! Så spennende med et anonymt innlegg!! Lurer på hvem det er? Sossen Krohg, er det deg?

    SvarSlett
  3. Flott blogg, Vebjørn. Dere har jammen fått oppleve masse disse månedene. Gøy med alle bildene på facebook :)
    mamma Anette

    SvarSlett
  4. Sånn mens vi snakke om været (det er jo ein viktig faktor i kvardagen, og sjøl om det ofte e blitt undervurdert som et apropriate subject å diskutere, så e d nok t sjuende å sist ikke bare Theisen og Gistefoss som nyte en god vær-prat (og næi, sjøl om det e lammesesong det, har det absolutt ingenting m dyr med ull å gjørra)

    SvarSlett
  5. forts fra over;
    På østlandet hi d vørri fint heeeite vækka! Sol og varmt. Kongsberg på lørdag va reineste syden. Utepilsen på Grand va fortreffelig:-) (hmmm, d va forsåvidt innepilsen der å, men d e ei anna historie...)
    Og viss du tru æ sei d for å gi dæ hjemlengsel Anders, så hi du gjennomskua mæ:-)
    Æ for min del savne ein Tall Mocca frappuchino fra Starbucks i finværet....

    Birgit

    SvarSlett
  6. hmmm, teit å ikke lesekorrektur på teksten før deinn publiseres... finn 5 feil...
    bs

    SvarSlett