onsdag 4. februar 2009

Nye møbler

En kveld for et par dager siden var Vebjørn og jeg ute for å lufte oss litt. Det var varmt i været og vi ville se litt på livet nedover 2nd avenue. Her i New York er det slik at folk legger søpla si på fortauet om kvelden for hver kveld/natt kommer søppelbilen. Noe vi har funnet ut er at folk kaster alt mulig fra madrasser, fine bord til seksjoner og andre ting. Mens vi gikk bortover 22nd street kom vi over en svær haug med søppel og andre ting. De andre tingene va en skinnstol, en campingstol og 4 plaststoler. Siden vi har kun sofaer hjemme tok vi likegodt med oss de 4 stolene hjem igjen før vi dro ut igjen og fortsatte turen. Da vi nesten var hjemme kom vi over en flott 4-skuffers kommode og en plastkrakk. Begge to så ut til å være i forholdsvis god stand så vi tok dem og med oss hjem. Etter at vi hadde fått skrubbet stolene, krakken og kommoden var vi fornøyde! For fattige studenter så passet dette perfekt :D - Erlend

6 kommentarer:

  1. Så fin du er med paraplyen Vebjørn!

    SvarSlett
  2. ja, Vebjørn e jo dreve i faget "ta med deg det du finn på gaten og gjør det t ditt eget"...
    Håpe dåkk finn nån splitter nye svane madrassa innen æ og resten av høneflokken kjæm å ska ligg over...eller ka veitja..??
    birgit

    SvarSlett
  3. det var jo bombe at brodern var med på å ta med søppel hjem... like greit at han ikke jobba mer enn en sommer på renovasjonen, det holder med en røyskatt på nedrestøl!! ;-)

    SvarSlett
  4. Vebjorn, du har jo en skuespiller-fortid som Askeladden, sa dette passa vel perfekt for deg! ;)

    SvarSlett
  5. Ja du Vebjørn, du Vebjørn!! Du har ikke glemt tida di som Espen Askeladd, skjønner jeg! Fint at dere ikke er skvettne for gjenbruk. Klem fra mamma

    SvarSlett
  6. Man skal ikke skue hunden på håra, ei heller kommoden på skuffene. I disse miljøtider er det vel få ting som er mer politisk korrekt enn gjenbruk. Siden jeg stort sett misliker det meste i miljødebatter og tilhørende ubrukelig forslag, så er dette mitt bidrag til Moder Jord. Velbekomme. PS: Paraplyen er kjøpt og betalt for $10. NY!

    SvarSlett