søndag 8. februar 2009

Flott og solrik formiddag

I dag sov vi alle lenge som kom av at vi alle la oss på morgenkvisten. Vebjørn og jeg var raske med å komme oss ut da vi så det var 10 grader og sol ute så vi tok på oss genser og tok turen mot østsiden for å se på Brooklyn & Queens i sola. Siden vi hadde sovet så lenge var ikke sola der, men på andre siden av Manhatten, så vi bestemte oss derfor for å komme oss til Battery Park. Vi begynte å rusle men fant fort ut at det var for lang så vi prøvde oss for første gang på bussen. Den kom presis og brakte oss trygt videre til Houston Station der vi skulle bytte buss. Busssjåføren der valgte av en eller annen grunn å ikke stoppe, men kjørte glatt forbi. Vi tok derfor subwayen til Battery Park. På dette tidspunket hadde været endret karakter og gått fra litt vind til mye vind og det hadde utrolig nok blitt kaldere. Da vi kom til parken var det mange som ville prakke på oss en t-skjorte og andre ting og vi lot oss lure. Vi fant òg ut at vi skulle ta båten ut for å se på Frihetsgudinnen men vi rakk akkurat å se den siste båten for dagen legge til så det ble ingenting av det. Men det ble noen fine bilder iallefall. Deretter gikk turen til en kafè for å få litt varme, kaffe og litt vann før vi tok subwayen til 23rd street og hjem for å spise middag. Nok en flott, men for oss lettkledde en veldig kald dag med seightseeing. Blir overrasket om vi ikke blir forkjølet nå. -Erlend-

3 kommentarer:

  1. For de som lurte så va d menn som ga oss lange blikk fra baren. Så nå kan dere selv bruke fantasien på hva som gikk på tv og hvorfor vi gikk ut.

    SvarSlett
  2. Det er en ting jeg lurer pa;
    Hvem er det som tar alle bildene av dere gutta? Det er jo alltid like mange pa bildet, som det er antall "turgaere".
    Bruker dere selvtloser eller spor dere folk om a ta bilde?
    hehe :) Jeg matte bare sporre ;)

    SvarSlett
  3. På denna turen spurte vi noe jeg mistenker var en lettere alkoholisert mann, derav kvaliteten på bildet. Han brukte sikkert 3 min før han klarte å ta bildet, rett mot sola!

    SvarSlett